Finns det en bra och billig designbyrå i Stockholm?

Ja, du kan få högkvalitativ design men betala mycket mindre för det! Med Logokompaniet så slipper du betala för tid som läggs på att vänta på möten, att koka kaffe till möte och att vänta på att mötet ska bli klart. Vi klarar av det hela direkt online och har kompetensen som gör att alltfler väljer oss som sin designbyrå i Stockholm.

designbyrå stockholm

En designbyrå Stockholm behöver

Det är inte alla som känner att det finns tid och pengar för långa möten i fina lokaler bara för att man ska ta fram en ny logotyp eller skapa en företagsidentitet. Vi tycker inte heller det! Mer fokus på själva arbetet blir möjlig tack vare en process som gör det möjligt att sköta kommunikationen online. Vi tror att många företag har ett stort behov av den här typen av designbyrå i Stockholm.

Vi har allt under ett och samma tak vilket blir en fördel för många. Kanske behöver ni bara hjälp med en vektoriserad logga eller så finns det ett behov av en uppdaterad företagsidentitet. Vi klarar både smått och stort, och vi jobbar alltid på ett effektivt sätt.

För grafisk design som är professionell så har vi ett timpris som är mycket svårt för traditionella designbyråer i Stockholm att slå. Du kan läsa mer om det här.

Billiga logotyper kan vara snygga loggor

För många så är ordet billigt synonymt med låg kvalitet men när billiga logotyper kommer från oss så handlar det inte om lägre kvalitet. Med fast pris för logotypen så vet du precis vad som gäller från start.

Vi har också ett mycket smart logotyp-paket som heter Starter. Det är mycket billigt och ger en logga som ni får god användning av. Du kan läsa mer om våra olika logotyp-paket här. Men vårt företagsnamn till trots så är loggor inte allt vi sysslar med.

Alla typer av grafiska uppdrag

Du kan kontakta oss för alla typer av grafiska uppdrag. Vi kommer att klara jobbet och ser till att all kommunikation sker i molnet. Alla samtal förs via email eller telefon. Då kan vi träffas och pratas vid när alla kan och tiden vi spara avspeglas i priset!

För oss så är det viktigt att priset blir skäligt. Därför försöker vi alltid att ge dig det lägsta priset oavsett vilken typ av grafiskt stöd du behöver. Du får med andra ord samma kvalitet som en traditionell designbyrå erbjuder men behöver inte betala extra för en massa kaffekoppar och kallprat i dyra mötesrum!

Billigt och bra

Det går alltså att kombinera billigt och bra. Vår metod gör det ju även möjligt för företag som inte finns i Stockholmsregionen att dra nytta av en riktigt billig designbyrå i Stockholm. Vi finns där ni finns!