Hur får jag en vektoriserad logga?

Med en vektoriserad logga så kan du använda företagets grafiska profil på ett fritt sätt. Samma logga som ser perfekt ut på Facebook blir också precis som den ska i pappersutskick och på kläder. Men hur får du en vektoriserad logga?  Gör dig själv en stor tjänst, undvik att ladda ner 3 olika program som du egentligen inte förstår dig på. Kontakta oss istället på en gång så hjälper vi dig med loggan på nolltid!

 

Skillnaden med en vektoriserad logga

Vi får ibland frågan om man verkligen måste vektorisera bild. Kan man inte bara nöja sig med att använda den jpg-fil som finns? Det är klart att man kan fortsätta använda en fil i pixelformat om loggan bara ska synas på ett eller två ställen online. Men för att ni ska kunna använda er företagsprofil på ett smidigt sätt så är det verkligen a och o att vektorisera loggan.

Skillnaden mellan en logga som inte är vektoriserad och loggan som har vektoriserat är professionalitet och återvändsgränden. Loggan som inte har förberetts på rätt sätt får er gång på gång att hamna i återvändsgränden då ni inser att det inte går att använda logotypen som den är. Men vektoriserad grafik kan man tänja på hur mycket som helst. Proportionerna behålls och det ser lika bra ut på husväggen som det gör i ett email.

Ska jag göra det själv?

Om du inte har någon som helst grafisk utbildning och inte jobbar på en designbyrå i Stockholm där du snabbt kan få en privatlektion så bör du inte göra detta själv. Det krävs lite mer än bra grafiska program för att ta hand om vektorgrafiken, nämligen kunskap och erfarenhet! Räkna inte med att ett bra och dyrt program som du får tag på olagligt kommer att göra jobbet åt dig.

I de flesta fall så bör du inte själv vektorisera logga. Det kan leda till fel som sedan blir pinsamma. När du istället får professionell hjälp så kan du räkna med att du har rätt filer för olika typer av marknadsföring och tryck. Dessutom så kan det ju vara så att det krävs lite mer än omvandling för att det ska bli snyggt.

Låt oss hjälpa dig med vektoriserad logotyp!

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan ordna med en vektoriserad logga. Vi har lång erfarenhet av att skapa grafiska profiler för företag och av att hjälpa till med omvandling av grafik så att den kan användas på ett obehindrat sätt.

Dessutom så jobbar vi på ett smidigt sätt. Det betyder att du kan spara tid på att låta oss hjälpa dig med loggan. Ägna dig åt det som du är bäst på medan vi ser till att företagets logotyp blir redo för alla utmaningar den ska ge sig ut på!

vektoriserad bild

Få en perfekt logga till alla projekt!