Om oss

Professionella logotyper behöver inte vara dyra!

Vår målsättning är att kunna erbjuda professionell design av logotyper till fast “internetpris”. Nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Vår nöjda kundkrets innefattar en rad olika företag; från nystartade företag som är ute efter sin första grafiska profil i form av logga, till stora och medelstora multinationella företag som vill uppdatera sin nuvarande logotyp eller är ute efter en logotyp för en ny produkt.

Den gemensamma faktorn med dessa företag och Logokompaniet är att vi båda ser logotypen som en viktig investering för företaget och dess varumärke.

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

  • Våra grafiska designers är en del av en grupp internationella proffs som gör logotyper och andra grafiska jobb för multinationella företag med miljardomsättning.
  • Vi har inga mellanhänder. När du beställer från oss slipper du betala för möten med reklam- och designbyråer som sitter på dyra kontor.
  • Vi specialiserar oss på det vi är absolut bäst på: design av logotyper. Därför säljer vi aldrig på dig reklamkampanjer och andra dyra PR-kampanjer etc.
  • Vi levererar inom ramen av dagar, inte veckor.
  • Betala aldrig mer än nödvändigt!

100% nöjdshetsgaranti

Vi arbetar tills du känner dig nöjd!

Webkompaniet AS
Pipersgatan 26
112 28, Stockholm
Org nr: 502073-5097