Så kan du skapa företagslogga

En företagslogga som ska symbolisera företaget måste vara välgjord. Den ska ju få folk att känna igen er, men inte bara det. Med en riktigt proffsig företagslogga så förmedlar ni rätt känsla. Det är också en otroligt viktig form av marknadsföring. När du funderar lite på hur ni ska göra med logotypen för företaget så bör du börja med inspiration.

Ta en titt här på fina företagsloggor som vi har skapat. Du kommer att märka att olika företag jobbar på olika sätt med ord och grafik. Det är inte en slump. När vi får in en beställning av företagslogga så ser vi alltid närmre på er grafiska profil och vad ni står för. Därefter så kan vi börja skissa på något som kommer att kännas helt rätt.

skapa företagslogga

Er företagslogga här!

Skapa företagslogga med ett budskap

Det här är en utmaning. En logotyp kan ju inte vara hur stor som helst. Vissa ord vill ni få med och så kan det vara kanonbra att då och då lägga till en slogan. Men själva loggan kan ju inte innehålla hur många tecken som helst. Det finns riktigt bra loggor som är helt utan ord men som ändå förknippas till 100 procent med företaget som de tillhör.

För att hitta rätt väg och skapa företagslogga som har rätt budskap så måste vi se lite närmre på vad det budskapet är. Det vet ni bäst av alla. Budskap kan man sprida med flera viktiga verktyg som form, färg och effekter. Det här är vi experter på så låt oss visa hur det kan gå till!

Bör du skapa företagsloggan själv?

Det går att få företagslogga gratis. Du kan själv ladda ner en variant online. Då får du en mall som du kan fylla i med företagets detaljer. Så praktiskt! Du inser säkert problemet med den här typen av företagslogotyper. Det finns tusen andra företag som har en logga som ser precis likadan ut!

Om du ska skapa företagslogga själv så är det bäst att du har god kunskap av grafisk formgivning. I varje fall om du vill få en logga som är unik och som ger alla de fördelar som den bör ge. Det handlar ju inte bara om att få till en snygg symbol som sedan går att använda för tryck och online.

Logotypen blir en otroligt viktig del av er företagsidentitet. Då finns det inte utrymme för slarv och missar. Det kan få trista konsekvenser längre fram då du upptäcker att loggan som togs fram så snabbt och utan närmre eftertanke inte fungerar som tänkt.

Spara tid och få en professionell logotyp

Det är mycket smartare att vända sig till en designbyrå i Stockholm som kan det där med loggor. Detta oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi är experter på att hjälpa till med grafisk design och kan skapa företagslogga online. Det här kommer att spara dig tid och pengar.

Resultatet blir en professionell logotyp som ni kommer att känna er stolta över och som får pryda allt från snygga visitkort till presentationer online.

Kontakta oss idag för att komma igång med skapandet av den perfekta företagsloggan!