Hur ska snygga visitkort se ut?

Det är alltid en fördel att ha snygga visitkort redo då någon ber om att få kontaktinformation. Det kan ju även uppstå tillfällen då ingen ber om att få email och telefonnummer men ändå tackar snällt för visitkortet. Det gör man gärna då det är ett vackert kort som känns attraktivt och professionellt.

Vi är en designbyrå i Stockholm med lång erfarenhet av att skapa snygga visitkort som har korrekt layout och design. Dessutom så kan du vända dig till oss för visitkort billigt då vi jobbar på ett effektivt sätt och drar ner på priserna på ett markant sätt.

Här kan du beställa visitkort direkt online. Det är snabbt och smidigt!

Snygga visitkort är inte röriga!

Det kan vara så att ni vill få med en massa information på visitkortet. Det kan vi förstå. Men samtidigt så är det faktiskt så att snygga visitkort inte har mer information än vad som behövs. Om ni har en bra grafisk profil så kommer er logga att säga mer än tusen ord.

Det kan räcka gott med information om hur ni kontaktas samt en slogan om ni har det. Många gånger så behövs det inte ens slogan eller någon form av förklaring av vad ni gör. Då de grafiska elementen är riktigt professionella så framgår det utan onödiga ord.

De ord och siffror som ska finnas på visitkortet måste ge plats åt varandra. Om allting sitter för tätt så känns det snabbt rörigt. Vi jobbar med design som gör att informationen syns ordentligt och att det aldrig blir rörigt!

snygga visitkort

Man ser inte adressen för alla brevlådor!

Färger som stämmer med er företagsprofil

Visitkortet för ert företag måste ha en design som hänger ihop med er företagsidentitet. Om ni inte redan har skapat en så kan ni kontakta oss för att få veta mer om detta. När grafiskt material hänger ihop så kan det leda till att er marknadsföring via kommunikation och utställningar blir kraftfullare.

Visitkortet är absolut en form av reklam. Det ges ju direkt i handen till en person som kan tänkas bli en kund. Då är det otroligt viktigt med snygga visitkort som inte åker direkt till sopkorgen när mötet är över.

Papper som känns rätt

Det går bra att ta filerna som vi förbereder och skicka dem till ett lokalt tryckeri. Då kan det vara klokt att tänka lite på saker som papperskvalitet. När ni väljer att beställa visitkort som ser riktigt bra ut så är det ju synd om de inte håller så länge som de kan med rätt papper.

Det går bra att beställa visitkorten direkt online hos oss och få allting klart och levererat till er. Det är något som kan spara på tid samtidigt som ni säkrar att ni får snygga visitkort av högsta kvalitet.

beställa visitkort