Var kan jag köpa logotyp?

Det är klokt att köpa logotyp för gratis loggor är sällan av den kvalitet som ni behöver. Logotypen är en så viktig del av er företagsidentitet att ni verkligen bör ge den lite extra tanke och kraft. Med oss så kan ni lita på att det blir en logga som kommer att fungera smidigt. En logotyp som ni kan vara stolta över!

Börja med inspiration

Innan ni köper en logotyp så är det smart att få lite inspiration. Kanske har ni redan en tanke om hur er nya företagslogga ska se ut. Om inte så kan ni ta en titt på vårt galleri på Instagram med logotyper som vi har skapat åt företag. Vi har också ett galleri med loggor här på hemsidan. Tänk på saker som färg och form.

Om det finns en logga som ni verkligen gillar så kan det vara en fördel att berätta det då ni vänder er till oss för att köpa logotyp. Vi kan då beakta det som ni gillade i stilen och se om det här kan vara något som stämmer bra in på er företagsidentitet.

Kom igång och beställ en logga

Beroende på era behov så kan ni dra störst nytta av ett av våra paket. Vi vet att olika företag behöver olika mycket stöd med sina företagsloggor. Det är därför som vi ger lite olika alternativ. Du kan beställa logotyp här och du anger vilket paket som passar bäst.

Mer information om de olika paketen hittar du här.

Köpa logotyp med tanke på framtiden

En logga ska ni kunna använda länge. Den ska vara designad med tanke på att er grafiska profil kanske kommer att kräva uppdateringar. Det här är viktigt att tänka på. Det kan kännas lockande med något ovanligt som står ut.

Men det vi måste fråga oss är om en ovanlig design kommer att fungera lika bra om några år. Dessutom så kan det ju vara så att ert varumärke måste rymma lite mer. Då är det klokt att se på kärnvärden och bygga loggan på dessa.

På så vis så får ni en företagslogga med lång livstid. Vi ser till att materialet som ni får av oss är lätt att använda. Filerna med loggan kan ni använda digitalt såväl som för tryck. Om det skulle bli så att ni i framtiden vill ändra lite i färg och kanske också form så är det inte svårt.

Vi ser till att ni får en logotyp till företaget som sedan kan hänga med så länge som ni vill. Det blir klassisk design som visar vad ni står för.

Kontakta oss idag!

Om du har frågor om att köpa logotyp online så får du gärna kontakta oss. Vi ger gärna exempel och lyssnar också noga på de tankar som du har omkring företagets logga. Med mer kunskap så kan vi göra ett bättre jobb så kontakta oss gärna så att vi kan prata lite mer om er grafiska profil!