Kan jag göra egen logga?

Det är klart att du kan göra egen logga! Men låt den här sidan ligga kvar i minnet när du undersöker saken lite närmre. Vi kan av erfarenhet redan nu berätta för dig att du rätt så snart inser att det är väl värt det att betala en mindre slant för en proffslogga.

Nu när du har kommit tillbaka efter att ha sett på alla möjliga sätt att skapa företagslogga gratis på så kan du genast kontakta oss för att få en offert.

Dina val för att göra egen logga

Du har några val som kan fungera mer eller mindre bra för att skapa företagslogga gratis. Några av dessa är:

  • Professionella program – Du tar en kurs och lär dig det som du måste kunna för att göra en egen logga som du sedan kan använda fritt i alla sammanhang och medier.
  • Word och andra textbehandlingsprogram – Du ser en video på Youtube där du får instruktioner för hur du ska skapa logotyp i Word. Loggan ser rätt så platt ut och den kan inte tryckas, men den är gratis!
  • Gratis designprogram – Du laddar ner gratis designprogram som verkar enkla att använda. Det hela verkar inte så svårt men du tar en titt på klockan och inser att du har lagt ner några timmar bara på att försöka förstå hur du ska skapa en rund form och skriva på den.
  • Clip art – Du laddar ner clip art och kombinerar en fin bild med företagets namn och adress.

Det tar tid att göra egen logga. Detta oavsett om du väljer ett proffsprogram och tar en kurs eller om du skapar den i Word. Det här är tid som du vet att du kan använda på andra sätt och då måste du fråga dig vad du tjänar mest på. Att slippa betala en mindre summa för en riktigt snygg logga eller att ägna dig åt det som du faktiskt är bra på som att utveckla din verksamhet.

Men du vill ju vara med och säga till

Det är klart att du kan ha ett finger med i spelet. Bara för att vi tar över och skapar företagsloggan så betyder det inte att du inte får något inflytande. Tvärtom så är vi alltid öppna för tankar om hur det hela ska se ut.

Om det finns en grafisk manual så följer vi givetvis den. Du kan också få en vektoriserad logga från oss. Det kan ju vara så att ni redan nu har en logotyp som ni gillar men som tyvärr inte finns i ett format som fungerar för tryckprodukter.

En sak är säker. Vi slösar inte på tid och jobbar med lösningar som är kostnadseffektiva. Det gör att vi kan erbjuda billiga logotyper som håller högsta kvalitet. Med tanke på detta så behöver du inte fundera mer på att göra egen logga. Gör det du är bäst på istället och låt oss ta hand om designen som du verkligen behöver för att lyckas med marknadsföringen online och offline!