Är billiga logotyper användbara?

Om billiga logotyper låter som ett skällsord så kan det bero på att uttrycket får dig att tänka på en företagsidentitet framtagen med Word! Men billigt kan faktiskt vara bra. Det hela beror helt och hållet på vad det är som leder till att loggan blir billigare…

Spara på tid, men inte på kvalitet

Något som vi lägger stor vikt vid är att det finns en hel del saker som inte behövs för att skapa riktigt fin design. Vi filar bort saker som dyrt kontor och långa och många möten som egentligen inte behövs. Krutet lägger vi på kvalitet och det gör att vi spar både tid och pengar.

Oavsett om du behöver en designbyrå i Malmö eller i annan svensk stad så kan du vända dig till oss för billiga logotyper. De blir billiga helt enkelt för att vi kan jobba snabbt och effektivt. Vi tar all kommunikation via nätet och det leder till goda resultat på så många vis.

Mycket kan vi göra direkt online utan att ses!

Vem är det som skapar billiga logotyper?

För att avgöra om en logotyp som är billig kan bli bra eller inte så måste du alltid ställa frågan vem som kommer att designa den. Är det en amatör som har tillgång till clip art och som kan lite Photoshop? Eller är det en person som har gjort tusentals loggor till många olika projekt?

Det är klart att man kan tycka att en person som är proffs på grafisk design borde ta mer för att skapa företagslogga. Men samtidigt så kan kunskapen och erfarenheten vara något som gör att priset kan gå ner. Detta helt enkelt för att designern kan jobba snabbare.

En balans som gynnar både designer och kund

Vi upplever att vi har hittat en balans som gynnar både kund och designer. Å ena sidan så jobbar vi på ett professionellt sätt. Å den andra så lyckas vi få ner priset tack vare en effektiv arbetsprocess som skalar bort allt onödigt. Det här är något som gör det roligare för designern att jobba samtidigt som kunden givetvis ser glädjen i att få kvalitet till ett mycket vettigt pris.

Det ska inte se billigt ut!

Oavsett vad för slags logotyp som ni har behov av så ska den inte se billig ut. Det får inte framstå som att ni har valt att skapa logotyp i Word då ni faktiskt har lejt en seriös designbyrå för att få fram er nya företagslogo.

Men smaken är ju som bekant delad. Alla kan inte tycka om samma sak. Vi lyssnar gärna på era tankar om hur er företagslogga ska se ut. Ni kan kontakta oss idag och berätta lite mer om logotypen som ni funderar på.

Vi svarar snabbt med förslag på billiga logotyper som passar er budget och som tar företagets grafiska identitet till nästa nivå!