Skapa Facebook sida på en dag – Vi hjälper er med Facebook sidan!

Sociala medier är fortsatt mycket viktiga för marknadsföring. Även om ni är duktiga på att synas i traditionell media så vet ni att få saker slår en lyckad kampanj online via Facebook eller kanske Twitter. Men för att lyckas med marknadsföringen via Facebook så måste ni ju ha en Facebook plats.

Vi kan skapa Facebook sida på nolltid. Ni får en professionell sida som är enkel att använda och som förmedlar de budskap som ni vill sprida. Det här tar inte mer än en dag och så är ni redo att skapa mer ljud i skällan online!

Vikten av att skapa Facebook sida med stil

Vem som helst kan dra igång en Facebook sida. Det är inte komplicerat. Men ert företag är inte en privatperson som kan nöja sig med en generisk stil som ser ut som allt annat på Facebook. Tanken är givetvis att ni genom att skapa Facebook sida på ett proffsigt sätt ska få ut så mycket mer av den.

Er företagsidentitet ska framgå tydligt på sidan och det måste vara lätt att kontakta er. Tänk på att många potentiella kunder kan komma in den sociala vägen. Om det blir för svårt att hitta er email, telefon och annat som gör det svårt att komma i kontakt så är det inte bra.

Första ögonkastet avgör

Folk är snabba att döma. Det är inget nytt och samma gäller i social media. Om er Facebook sida ser seriös ut så är det väldigt bra. Det leder till ett större engagemang och att kunder tar er på allvar. Ett proffsigt intryck kan bli helt avgörande. Med tanke på det så är det verkligen viktigt att få proffsig design.

Mer än design

Vi är mästare på att skapa Facebook sida med riktigt fin design. Vi ser också till att den är lätt att använda. Du behöver inte ha några förkunskaper eller veta hur man bygger hemsidor och liknande. Det här kan vi lova. Men det är viktigt att förstå att det krävs mer för att lyckas med marknadsföring i sociala medier.

Att Facebook sidan är enkel att använda är viktigt. Att den ser bra ut kan bli avgörande för vad som händer härnäst. Men det här bygger förstås på att ni också förstår hur ni ska använda er av plattformen. Facebooks fördelar är många men företag måste vara bra på att skapa aktivitet och att ge respons.

Faktum är att Facebook sidan på många sätt kan bli viktigare än hemsidan. Den är en levande plats där smart strategi kan ge mycket mer business både på kort och på lång sikt.

Vi kan alltså få sidan klar på nolltid men vi rekommenderar alltid att ni lägger lite mer tid än så på att sätta er in i hur det sociala verktyget kan användas på ett effektivt sätt. Se inte minst på Facebooks egna rekommendationer för hur portalen ska användas för affärer.