Designa logga till företag som vill ha mer

Vi förstår att ni är ute efter något mer. En företagslogga är en form av kommunikation som kan säga mer än tusen ord tusen gånger! Vad kommer er logga att säga utan ord? Vi har lång erfarenhet av att designa logga till företag som förstår logotypens betydelse för smart marknadsföring.

Klicka här för att kontakta oss idag för mer information!

Hur kan vi designa logga till företag så snabbt?

Det här är en fråga som kommer då och då. Vi är duktiga på att ta fram unik design för logotyper på kort tid. Och det här är möjligt tack vare två viktiga faktorer:

  1. Professionalitet – Vi erbjuder professionell design. När en utbildad grafisk designer tar tag i er företagslogga blir det bra! Det innebär att rätt frågor ställs från start. Frågor som kommer att lägga grunden till logotypen som förmedlar det som ni vill säga till nuvarande och potentiella kunder.
  2. Effektivitet – Vi lägger inte tid på onödiga möten där det förvisso dricks gott kaffe men sägs lite av värde. I och med att vi vet precis vad vi måste ta reda på för att kunna skapa en relevant och riktigt snyggt företagslogga kan vi lika gärna ta det utan långa möten. Kom gärna och hälsa på och drick kaffe men låt oss sköta kommunikationen på ett effektivt sätt så att er logga blir klar snabbt!

Vi slarvar aldrig med designen. När vi ska designa logga till företag jobbar vi med tydliga riktlinjer och steg som gör att vi inte missar viktiga punkter. Här ligger vårt fokus och det kommer du att märka då du ser den färdiga företagslogotypen.

Mitt i prick varje gång!

Faktum är att du kan se vad vi menar genom att ta en snabb titt i vårt galleri där vi visar upp loggor som vi har designat åt olika företag.

Vad ska er företagslogga berätta?

Det här är en viktig fråga som vi ställer från start. Men har du någonsin funderar på vad en enkel logotyp kan avslöja? Det kan faktiskt vara flera viktiga saker som:

  • Vad ni heter
  • Vad ni gör
  • Hur ni gör det ni gör (proffsigt, snabbt, kreativt…)
  • Varför ni är bäst

Det går att göra en lång lista och det kan vara otroligt spännande att inse hur vi med små grepp kan säga så mycket samtidigt. Det kan handla om kombinationen av färger och former. Det kan vara hur bokstäver placeras och givetvis också om vilka symboler som inkluderas.

Känn glädjen i en designad logga

Vi älskar arbetet med att designa logga till företag och det känns i designen. I och med att vi ser med nya ögon på varje uppdrag hittar vi alltid nya spännande vinklar. Din företagslogga är vår designbebis som vi ger all uppmärksamhet. När loggan är klar kommer all den kreativitet, tanke och professionalitet som vi lade ner i arbete att kännas. Dessutom ser vi till att förse dig med filer som du sedan kan använda fritt för olika medier. Du får med andra ord högsta kvalitet i alla