Designa logga online med goda resultat

Som egenföretagare vet du att det är viktigt med en väl anpassad företagslogga. Den lilla symbolen kommer ju att följa med överallt och stärka företagets närvaro i tryck och digitalt. Det finns fördelar med att designa logga online. Men kom ihåg att det syns när loggan är designad på ett professionellt sätt och när du har gjort den själv!

Det bästa är att (öppnas i en ny flik)”>kontakta oss här för att få hjälp med att designa en proffsig logga.

Designa logga online på kort tid

Vi har skapat en arbetsprocess som fungerar direkt online och som gör det enkelt och snabbt att få en riktigt proffsig logga för företaget. Vi kompromissar inte med själva designen men har sett till att du får all hjälp du behöver online. Det spar tid och därmed också pengar.

Tid är pengar!

Istället för att designa logga online själv med ett gratisverktyg kan du låta oss göra jobbet på riktigt. Då slipper du sitta och fundera på vilken clip art som kommer att se bäst ut och om fonten verkligen stämmer överens med resten av företagsprofilen.

Använda gratis verktyg på nätet

Det är möjligt att med gratis verktyg online skapa egen logga. Det här är enkelt och du kan absolut få en liten symbol som ser trevlig ut. Men den kommer inte att vara unik eftersom alla andra också kan använda samma bild. Det är ett problem både på kort och på lång sikt.

Om syftet med företagsloggan är att stå ut i mängden och göra ett seriöst intryck är gratis programmen online inte att rekommendera. De ger inte resultat med tyngd och gör det inte möjligt att lägga till detaljer eller ändra former för att säga mer.

Viktigt att välja rätt från start

Det är ganska vanligt att tro att det går att få hög kvalitet gratis. Den som inte själv har en grafisk utbildning kan missa hur mycket man behöver veta för att kunna designa en professionell logga. Då är det lätt att tro att det går att designa logga online själv med gott resultat.

Det är viktigt att välja rätt från start. Den tid du lägger på att försöka göra egen logotyp kommer inte tillbaka. När du på samma tid hade kunnat få precis det som krävs för att göra rätt intryck för ett vettigt pris verkar det ju solklart vad som blir bäst.

Kontakta oss idag för att designa logga online

Med oss kan du designa logga online utan att själv designa. Du kontaktar oss online och vi hjälper dig på kort tid att få en riktigt fin logotyp. Det här klarar vi genom att ställa rätt frågor och med paket som ger flexibilitet och utrymme för justeringar. All kommunikation kan ske snabbt online och du är givetvis med genom designprocessen.

Om du har förslag eller tankar omkring hur logotypen ska se ut kan du alltid dela med oss. Vi är lyhörda och förstår att det är viktigt att ha en öppen dialog omkring loggans design. Men du kan lita på att vi hjälper dig i rätt riktning. Med vår expertis får du logotypen som kommer att passa allra bäst både för din målgrupp och för dig!