Designa egen logga gratis eller betala för den

Ska du försöka skapa din egen företagslogga eller betala för den? Vi har smarta logotyppaket som gör att du kan spara pengar på en professionell logga. Det är en stor fördel. Om det är kostnaden för grafisk design på högsta nivå som får dig att fundera på att designa egen logga gratis ska du dra nytta av våra erbjudanden.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra prisvärda logotyppaket!

Designa egen logga gratis för att spara pengar

Det kan tyckas vara smart att designa egen logga gratis för att spara pengar. Kanske har du precis dragit igång företaget och varje krona behövs för att investera i verksamheten. Men du bör vara medveten om att din logga också är en investering. Den kommer att få betydelse både nu och framöver.

Om du skapar en logga gratis finns risken för att den inte alls signalerar det som den bör signalera. Istället för att få ett verktyg som visar kunder vad ditt företag gör och att det gör det bra får du en enkel bild som är intetsägande.

Det kan bli ännu värre än så. Ponera att du på grund av okunskap väljer en bild eller symbol som har helt motsatt effekt. Folk förstår inte att du är rätt adress då din logga signalerar något helt annat. Det kan faktiskt bli så att du med din gratis logga förlorar potentiella kunder!

Spara pengar men inte på kvalitet!

Det är viktigt att blicka framåt

När du ska ta fram en företagslogga bör du tänka framåt. I takt med att du syns i flera sammanhang kommer folk också att se din logga. Det kan vara i email, på fakturor, på presentreklam för event och mässor och i sociala medier.

Betänk hur du kan befästa din närvaro och få folk att känna igen ditt varumärke med en riktigt bra logga. Det här är knappast något som du utan rätt utbildning och erfarenhet kan skapa. När du får professionell logotypdesign får du en logga som håller.

Det är en god anledning till att betala för loggan och inte skapa den själv med gratisprogram. Det kan bli mycket dyrare att designa en egen logga gratis än att betala från start för den. När du väl inser att designen inte fungerar har du förlorat dyrbar tid då en professionell logga kunde ha gett din verksamhet mycket bättre skjuts.

Betala mindre för loggan!

Nu inser du säkert att det inte är det värt att designa egen logga gratis om den inte kommer att ge de fördelar som du vill se. Men betyder det att du måste betala vad som helst för företagsloggan? Nej verkligen inte!

Vi har tagit fram en arbetsprocess där vi skalar bort onödiga element. Du får den professionella designen på ett effektivt sätt. Det är något som sparar pengar. Vi sköter kommunikationen via nätet och ser till att ingen tid spills på onödiga möten.

Det är det här som gör att du kan betala mycket mindre för loggan som håller i längden. Du behöver inte designa egen logga gratis och sedan lida av att den inte fungerar. Låt istället oss göra jobbet på rätt sätt för en mycket rimligt pris!