Coola loggor som sitter helt rätt!

Hur kan vi definiera en cool logga? Det blir lite svårt att sätta ord på något som de flesta känner i maggropen. Vi vet när vi ser coola loggor för de har en förmåga att få oss att titta igen. Och därefter kommer vi ihåg bilden vi såg vare sig vi vill det eller inte.

Om du vill se coola loggor kan du alltid ta en titt här i vårt galleri! Vi har lyckats med flera som kan vara svåra att släppa med blicken. Du kan också kontakta oss här för att få hjälp med en cool logga till ert företag.

Men vad är coola loggor egentligen?

För att förstå vad coola loggor är bör vi definiera vad vi menar med coolt. De flesta skulle nog hålla med om att något som är coolt är något som utstrålar självsäkerhet. Om du är ute efter en cool logotyp är du troligen ute efter något som visar att du är glad och nöjd över det du gör med ditt företag.

Säkerhet och glädje går att uttrycka på många olika sätt. Det kan vara en gubbe som inte ens har ett ansikte men som ändå känns som en trygg och nöjd person. Eller så är det en symbol som signalerar självsäkerhet och positivism.

Coola loggor kan vara annorlunda

Coolt kan också vara annorlunda

Men coolt kan också vara något som är annorlunda. Det finns exempel på kända logotyper som anses coola för att de bryter från normen. Om alla inom din bransch har en viss typ av logga kanske du vill testa ett helt nytt grepp.

När det ska vara annorlunda är det viktigt att fortfarande komma ihåg att logotypen måste förstås. Den kan inte vara hur som helst utan koppling till ditt företag och de värderingar som du vill förmedla med loggan.

Men det är friskt att våga tänka nytt och gå i en ny riktning. Det har många av de stora företagen gjort. Och de gjorde det långt innan de blev stora lyckade företag!

Gåtor och tankepussel

Det finns också logotyper som får oss att tänka till. Vi tar en titt till och ser att det finns ett gömt budskap i loggan. Toblerone-björnen på berget är ett exempel på detta. Men det finns mer. Och allt är inte gjort.

Det kan vara väl värt att ta en titt på hur det skulle gå att göra något lite mystiskt med namnet på ert företag eller med en symbol som visar vad ni gör. När loggan är något av ett tankepussel kommer folk ihåg den. Det kan till och med bli så att logotypen delas i sociala medier för att den är så cool!

Summering av coola loggor

Om vi ska försöka summera vad coola loggor är får vi säga att det rör sig om unika logotyper som ger sköna vibbar och visar att företaget bakom loggan är positivt och självsäkert. Det rör sig om en logga som är unik och som har en djupare mening. Det låter som stora ord men det är faktiskt vad vi gör varje dag!Kontakta oss här idag för att ä